Uw bedrijfspresentatie in sfeervolle locatie!

Of het gaat om een productpresentatie, bedrijfspresentatie bij Hent uut Zaand is het mogelijk. Samen met ons team zorgen wij voor de juiste invulling. Door onze verschillende zalen, bieden wij de mogelijkheid om een grote hoeveelheid gasten uit te nodigen. Onze zalen zijn voorzien van de modernste licht-, geluids- en laserinstallaties, die ingezet kunnen worden tijdens uw evenement. Voor welke gelegenheid u onze locatie ook gebruikt, wij richten deze geheel naar uw wens in.

Zakelijke lunch organiseren? Bij Hent uut Zaand heeft u de mogelijkheid een zakelijke lunch te boeken. U kunt dan vergaderen onder het genot van een heerlijke lunch. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.

De mogelijkheden van onze professionele keuken zijn onbegrensd. De verschillende arrangement zijn voor zowel grote als kleinere groepen geschikt.

Wij beschikken over ons eigen (gratis) parkeerterrein. Neem voor meer informatie of specifieke wensen gerust contact met ons op.

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Informatie ontvangen?

Wenst u meer informatie te ontvangen? Of gewoon een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Offerte aanvragen?

Wilt u een prijs ontvangen? Geen probleem vraag een offerte aan en u ontvangt binnen 24u een passend aanbod van ons.

Offerte aanvragen

Afspraak maken?

Wilt u eerst even kennis maken, een rondleiding van ons krijgen en meteen horen wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak!

Afspraak maken